• office@accesoriiparchet.ro
  • 0785.28.49.50 sau 0785.28.49.52
  • LUNI-VINERI 9:00 AM - 6:00 PM
accesoriiparchet.ro a luat nastere din dorinta de a aduce pe piata romaneasca produse de inalta calitate, de la producatori renumiti.
Deoarece pardoselile reprezinta unul dintre elementele cheie intr-o amenajare, montarea corecta a acestora si intretinerea lor sunt esentiale pentru o viata cat mai lunga. Astfel, cu ajutorul accesoriilor profesionale pentru instalare, finisare si intretinere, ne asiguram ca parchetul este corect pus in opera iar mentenanta sa nu implice procese dificile.
Site-ul accesoriiparchet.ro se adreseaza atat profesionistilor, cat si clientilor persoane fizice iar pentru acestia din urma avem posibilitatea de a asigura si serviciile de montaj si finisaj pentru produsele achizitionate prin intermediul site-ului nostru. Datorita experientei in domeniu si a frumoaselor proiecte realizate de-a lungul timpului, am selectat un grup restrans de producatori pe care ii reprezentam cu succes pe piata din Romania. Acestia inoveaza in permanenta sisteme cu ajutorul carora durata de viata a pardoselilor este mult prelungita. De la finisaje clasice la cele personalizate, de la accesorii pentru montaj pe sape radiante, la sisteme de rasini epoxidice si adezivi profesionali, de la produse pentru curatarea zilnica, la tratamentul pentru reimprospatarea finisajului sau reconditionarea acestuia, toate sunt atent verificate, in permanenta cercetare si in continua dezvoltare astfel incat gradul de calitate sa fie mereu cel mai bun.
Pe langa acest aspect, atentia deosebita acordata cercetarii produselor prietenoase cu mediul ocupa un rol foarte important iar, in momentul actual, peste 80% din produsele noastre au certificari de prestigiu in acest sens. Echipa accesoriiparchet.ro este foarte bine instruita pentru a oferi detalii precise despre produsele comercializate (tehnici de aplicare, specificatiile fiecarui produs, tehnici de intretinere, etc) si este formata din specialisti in domeniul finisajelor personalizate care pot furniza cele mai bune solutii tehnice si estetice pentru proiecte publice sau private.
La cerere, putem realiza teste pentru aplicarea produselor, teste de personalizare a culorilor sau cursuri tehnice pentru persoanele care doresc sa se specializeze in domeniu.
Va invitam sa descoperiti alaturi de noi lumea fascinanta a produselor profesionale si sa va puneti creativitatea la incercare in universul cromatic al uleiurilor noastre.
INAPOI LA INCEPUTUL PAGINII